Rundtur på Old Trafford

Vi besökte även Old Trafford under resans sista dag, för att gå på rundturen. Den var inte direkt gratis, men den var riktigt bra! Först fick man gå runt i museet, och sen var det 70 min tur runt på olika delar av arenan ihop med en mycket kunnig guide.

Framför arenan. Vi fick senare veta att just denna dagen så skulle Bobby Charlton begravas, med en kortege som gick längs Old Trafford. Så det var många journalister, avspärrningar och säkerhetspådrag redan på morgonen då vi kom dit. Vi såg till att åka vidare till flyget direkt efter rundturen eftersom vi annars kanske hade haft svårt att ta oss vidare.

Vi fick se fotbollsplanen från nära håll. F.ö så satt vi precis till vänster om det sista E:t i ManchestEr (som syns i vitt i bakgrunden) under lördagens match.

Spelarnas omkäldningsrum var riktigt snyggt designat – långt ifrån de vanliga omklädningsrummen man brukar se i idrottshallar 😉 .

Vi fick gå i spelarnas tunnel. Man fick gå i två led, med barnen längst fram (Alfred var längst fram), och så fick föräldrarna filma. Men Alfred tyckte att detta var pinsamt så jag lägger inte upp videon :p .

Provar spelarnas matchstolar.

This entry was posted in 2023, Manchester 2023, November 2023, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *