Halvdag i Buenos Aires

Tog minibussen till inrikesflygplatsen i BA och kunde checka in alla väskor så att vi hade några timmar fritt. Gick längs Rio de la Plata. Mycket varmt och skönt, säkert 30 grader. Åt paella på en fin restaurang.

Mycket gott! Sen strosade vi till flygplatsen, i god tid trodde vi.  Det visade sig att tidsangivelsen på flygplanet i BA var 1 timme fel och ingen av oss hade sett en klocka sen vi klev av flyget. Dessutom hade jag läst att det skulle vara 4 timmar i skillnad, men det var alltså 3… (kanske hade något med vintertid att göra, det brukar kunna förvirra saker). Så vi kom lagom till boardingen… kontentan av det hela är att DET ÄR ALLTID BRA ATT VARA UTE I GOD TID 😉 ! (jag själv tillhör släktet som nästan alltid är i tid, och det är ju kul att nångång kunna flagga för att man besitter en fördelaktig egenskap 😉 ) Så nu har vi precis landat i Salta, där vi ska övernatta.

På söndag kväll är vi framme i den första provtagningsbyn.

This entry was posted in Buenos Aires och Anderna, Argentina, November 2008 and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Halvdag i Buenos Aires

  1. Anna says:

    Usch, det är en sådan händelse som kan sitta i magen jättelänge efteråt! Skönt att det ordnade sig i alla fall och att ni kom med flyget! 🙂 Vem är det du reser med, förresten? Förutom pack-mästare Eva, alltså. 😀

  2. Karin says:

    Jo, tur vi hann i tid annars hade man säkert blivit lagom mobbad på jobbet för det i ett tag…förutom packningsmästaren är Karin B med, och Marie och Gabriela från KI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *