Posted on 1 Comment

Kolla-hus-premiär!

Imorgon ska vi kolla på vårt första hus 🙂 . Vi ska inte köpa hus riktigt än, men det är bra att börja kolla runt lite, så ska kolla på hus på lite olika intressanta platser för att kolla hur mycket hus man kan få för pengarna på olika ställen, samt vilka orter som verkar trevligast!

Har nån tips på vad man ska kolla på då man väl är på visning så mottages det tacksamt!

Vi har en lång “måste finnas/ska helst finnas/ska helst inte finnas/får absolut inte finnas – lista” som jag ska publicera någon gång 😉 , men rent allmänt är huvudgrejen husmässigt att vi båda absolut inte vill ha något  renoveringsobjekt (ok, måla om kan funka), så något fräscht måste det vara.

1 thought on “Kolla-hus-premiär!

  1. Tips: Lita på magkänslan , antingen så är det kärlek eller inte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *