Huskoll

Så har vi kollat på vårt första hus, vilket var lärorikt. Dock inget vi kommer lägga bud på, var OK men inte direkt prisvärt. Låg inte så många 100.000 kr från vårt max så jag hoppas på att vi hittar mer prisvärda hus, hoppas det inte är så att vi inte kan få i närheten av det vi vill ha för de pengarna vi kan låna… Vi behöver absolut inget exceptionellt hus, men vi är som sagt inte renoveringsbenägna, så då är det ju bra om man får i alla fall det mesta ganska likt som man vill ha. Men vi är inte stressade som sagt, så det får bli när vi hittar något vi verkligen vill ha.

Dock hittade vi många hus i omgivningarna som var fina så vi håller ögonen öppna! Är öppna för ganska många områden i riktning norr – nordost – öst (och neråt aningen åt sydost) från Lund, men tyvärr är man ju beroende av Skånetrafikens utbredning…

En grej som har slagit mig då det gäller många hus är att folk envisas att ha så mycket färger i alla rum! OK det är kul med lite variation från vitt, men jag tycker att badrummen kan få vara vita, eller i alla fall få ha en ljus färg. Några exempel jag har tagit från annonser  (jag har mååånga exempelbilder på vad som, enligt min smak, är lite lustig inredning. More to come! 😉 ) :

Ber om ursäkt om ägaren skulle mot all förmodan hitta bilden, det är bara min personliga åsikt om vad jag inte är så förtjust i:

image:

badrum

badrum3

badrum2

This entry was posted in April 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Huskoll

  1. Anna says:

    Ja, det var ju…intressanta badrumsinredningar! 🙂 Men var låg huset ni tittade på???

  2. Karin says:

    Haha, ja visst var det! Ja just det, glömde ju skriva detaljen om vart huset låg…Det låg i Stehag (jag är för orter i den storleken, Jimmy vill nog bo i något lite större, men det var mysigt där!).

  3. maria says:

    herregud.. gör ont i mina ögon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *