Torsdag…

..och helg imorgon 😀 ! Mycket vĂ€lbehövligt dĂ„ jag varit trött och haft huvudvĂ€rk hela veckan – ser verkligen fram emot morgon(eftermid-)dagen.

dog_with_headacheFormen denna veckan

Slutade tidigt idag för att sticka hem och tvĂ€tta. Vi har sista tvĂ€ttiden kl.4 vilket Ă€r ganska dumt – Ă€ven om jag börjar jobba runt 7-tiden sĂ„ kĂ€nner man sig lite slö dĂ„ man pyser innan 3 (det tar upp emot en timme hem nu eftersom det Ă€r vĂ€garbete pĂ„ motorvĂ€gen)…

Efter att ha slĂ€ngt in tvĂ€ttomgĂ„ng 1 och kĂ€kat var jag tröööött och ytterst nĂ€ra att somna. TĂ€nkte att det inte var en bra idĂ© att sova sĂ„ tidigt pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ jag travade ivĂ€g ca 100m och köpte en islatte – dĂ„ jag vanligtvis inte dricker kaffe sĂ„ tĂ€nkte jag att den borde speeda upp mig. Dumt nog kom jag inte pĂ„ förrĂ€n jag vĂ€l kommit hem att jag kunde traska ytterligare 300m och köpa lite handgjorda chokladpraliner till kaffet…(en sak som jag skulle sakna om man flyttar Ă€r att bo sĂ„ centralt, sĂ„ skönt att ha sĂ„ nĂ€ra till allt, EspressoHouses islatte och handgjorda chokladpraliner betvivlar jag starkt att man har dom avstĂ„nden till dĂ„ man flyttar till hus…)

SÄ snart tÀnkte jag slÄ mig ner i soffan och lÀsa och softa lite. Börjat pÄ den hÀr boken:

maj2009-086

Den verkar bra. Har lÀst 2 och en halv bok av Maria Ernestam innan. Busters öron var en annorlunda och fenomenalt bra bok. Kleopatras kam gillade jag ocksÄ skarpt. Caipirinha med döden tyckte jag dock var skrÀp och lÀste bara halva. SÄ nu ser jag fram emot att sÀtta mig med bok och islatte dÄ jag vÀl har tagit hand om den hÀr omgÄngen tvÀtt.

This entry was posted in Maj 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Torsdag…

  1. Anna says:

    Du fĂ„r skaffa en bra kaffekokare nĂ€r du flyttar till hus, sĂ„ kan du göra islatte precis nĂ€r du sjĂ€lv vill! 🙂

  2. Karin says:

    Har en bra kaffekokare nu, fast islatten man köper Ă€r mycket mumsigare Ă€n den man gör sjĂ€lv. Men jag kan nog ta att byta bort att ha islatte och choklad nĂ€ra mot att ha en trĂ€dgĂ„rd istĂ€llet 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *