Presentationen klar

Äntligen så är presentationen överstökad! Det är ju alltid ett nervöst moment att prata om sin forskning inför publik, trots att jag ändå gjort det ganska många gånger nu. Jag är lite avis på de som älskar att synas och höras på det sättet – känns som om majoriteten är sådana, eller så är det bara en fasad 😉 . Fast jag tycker det är väldigt lärorikt, så jag presenterar gärna trots att jag brukar vara nervös. Det blir lite bättre för var gång :-).

Idag hade jag inte bästa uppladdningen då jag knappt kunde sova någonting. Övriga nätter har det gått hyggligt att sova, men nu hade jag svårt att somna plus att jag vaknade p.g.a. värme och att någon mygga (el.liknande) haft värsta festen på mig.

mygga_s

Så var dödstrött då jag vaknade – så trött att jag knappt fick i mig någon frukost. Min pres var nästan sist av allt på förmiddagssessionen, och så blev det försenat, så blev inte dags förrän halv 1 (hade lyssnat på föreläsningar från 8 och börjat stissa upp mig rätt bra då). Då jag disputerar ska jag ha förmiddagsdisputation, punkt slut!

Men det kändes som det gick fint och fick inga frågor jag inte fattade, så då kunde man pusta ut!

Nu är jag på hotellet en liten stund, sen ska vi kolla hur centrum ser ut följt av en kinesisk show sen på kvällen.

This entry was posted in Guying, Kina, Juni 2009, Resebloggar and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *