Author:
• Thursday, July 23rd, 2009

I dagens inlägg hade jag planerat att skriva om onsdagskvällens restaurang och bio-besök, men det blev av intet p.g.a. min huvudvärk 🙁 . Känns inte så kul ha sådan huvudvärk precis innan semestern. Dock tror jag att orsaken till huvudvärken är min oergonomiska arbetsmiljö, så då borde den ju försvinna under semestern. Så idag ska jag jobba hemma, hoppas jag blir bättre då.

huvudvärkg

Category: 2009, Juli 2009  | Tags:
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    Anna 

    Va, ingen Karin på jobb??? Trist. 🙁 Hoppas att du kryar på dig snart!

  2. 2
    Karin 

    Mmmm, tråkigt att missa de trevliga fikapauserna 🙁 ! Men jag kommer imorgon i vilket fall, måste ju säga hejdå innan semestern!

Leave a Reply