Vovve-terapi

Jag har under en längre tid försökt trycka ner min starka önskan av att ha en hund – det går liksom inte att hela tiden gå runt och vilja ha något så starkt som man (för tillfället) inte kan ha, man blir lite halvknäpp, som säkert märkts 😉 .

Så därför har jag slutat att surfa runt på vovve.net och youtube, slutat kolla på hund-TV program, slutat läsa böcker om hundar etc.

Men igår fick jag, utan att letat efter det själv, extremt många hundintryck. Jag som inte ens varit ute och gått längs Ribban (med dess hundbad och hundrastplats) under dagen… Kom bl.a. in på en dokumentär om en helt fantastisk hund. Såg även bilder på ett gäng helt underbara goldenvalpar. Kvällen slutade med att jag gick ut en sväng på balkongen innan jag skulle lägga mig, och vad såg jag på gatan om inte en siberian husky valp (huskies är ju min absoluta favorit) på kvällspromenad. Faktiskt det sötaste jag nånsin sett (delad förstaplats med Siggevalpen såklart)!

husky2Såg en valp som likande den här.

Så bra gick min inte-hundterapi :-p , känner att jag är tillbaka till utgångsläget igen. Det går nog helt enkelt inte att bota mig.

This entry was posted in 2009, Juli 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vovve-terapi

  1. maria says:

    köp köp köp köp köp!! jag är 1:a hundvakt 😉 hunddagis finns ju oxå…

  2. Karin says:

    Så gärna! Tyvärr är det flera års kö på hund-dagis i Malmö 🙁 , och man kan ju inte ha den ensam i lägenheten 10 h/dag, så det blir mycket hundvaktande isåfall 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *