IKEA

Såhär på semestern, då man får energi över, så kan t.o.m. jag börja tänka på saker som t.e.x. inredning och shopping.

Så därför begav vi oss av till IKEA igår. Vi kände oss väldigt sugna på att köpa en ny soffa. Hade egentligen tänkt vänta med att skaffa en ny soffa tills vi flyttar till hus, men för tillfället känns det som att det nog kan dröja ett tag, och våra soffor är väldigt nedgångna (och inte supersnygga heller direkt…).

Var skoj att vara på IKEA. Gick en långpromenad dit, men hade ändå energi för att hänga där mååånga timmar. Så länge att vi både tog fika då vi kom dit och middag senare – jobbar hårt (och framgångsrikt) på semesterkaggen här :-p .

DSC00133Mumsig äppelkaka. Gott kaffe hade de också, även jag kunde dricka en hel kopp.

DSC00144Köttbullarna. Noterade att man kan få pommes frites till köttbullarna även i Sverige. Nog för att jag älskar frittar men nej tack.

Själva shoppingen gick bra. Vi kollade mest, men stoppade ner lite småsaker i IKEA-kassen. Som vanligt på IKEA tycker man att man knappt har lagt i någonting och ändå går man därifrån 1500-2000 kr fattigare. Förstår inte riktigt hur det går till :-p .

Vi bestämde oss även för en soffa. Tyvärr var deras ordersystem nere för tillfället, men så fort det funkar ska vi beställa den. Blev den här:

74541_PE182591_S4Sen när vi kom hem så fortsatte jag ut på stan och shoppade. Hittade lite fina vaser och verklighetstrogna plastblommor. Jimmy håller på och kollar igenom vår fotosamling efter foton som vi kan skriva ut till tavlor. Så här i elfte timmen på semestern har den oanvända hjärnhalvan äntligen vaknat! Får passa på – min erfarenhet säger mig att den slocknar totalt så fort man är tillbaka i skrubben…

This entry was posted in 2009, Augusti 2009 and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to IKEA

  1. kusin vitamin says:

    Ser fin ut!!
    kolla Ilva oxå. mkt fint, speciellt accessoarer..
    kram

  2. Karin says:

    🙂
    Ska kolla upp Ilva oxå, inte hittat så mkt möbler där men har köpt en hel del fina smågrejjor där tidigare!
    Skönt få någorlunda stil på lägenheten – tar dock gärna hjälp av Inredningskonsulten om hon har vägarna förbi 😉
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *