Skoj tjejhelg!

Kom på att jag kanske skulle skriva lite här igen, även om jag inte är på resande fot som jag har varit innan då jag skrivit här. Kom att tänka på det efter helgen med det “gamla” tjejgänget, där man fick köra uppdatering på vad som hänt i allas liv det senaste halvåret, vilket iochförsig var kul, men om man har bloggar kan man ju istället få en mer kontinuerlig uppdatering av vad som händer i folks liv. Så då kan ju jag börja skriva igen och hoppas fler hänger på:-).

I helgen var jag alltså arrangör av den årliga tjejhelgen, vilket var trevligt. På fredagen åt vi ost,kex,frukt, Vickans underbart goda hemmagjorda choklad och drack vin och uppdaterade vad som hänt sen sist med oss och alla andra vi känner och vad framtidsplanerna var.

På lördagen var det frukost på stan, Utmaningarnas hus (mitt lag vann,hehe!), kallbadhuset, promenad och sen vindrickande och middag på Lemongrass – nästan som en möhippa men utan brud den här gången.

Och idag var det frukost på Espressohouse, hemfärd för gästerna och städning/segande för mig. Blir nog mycket kaffe på jobbet imorgon…


Tjejgänget på Lemongrass

This entry was posted in Oktober 2008 and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skoj tjejhelg!

  1. Maria says:

    Ja skoj! Blog on 😉

  2. Anna says:

    Haha, kan riktigt se Bosse framför mig när han fäller den kommentaren! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *