Hångel utan krångel

Brasse-festen igår var skoj. Var mycket fint inrett, med massor av foton och dvd från Brasilien, såg nice ut! Festen var en 35-årsfest, med nästan uteslutande par/par-människor så det gick lugnt till. Dock så var det en fest i lägenheten bredvid, en 19-åring som hade föräldrafritt. Ingen på vår fest kände någon av 19-åringarna, fast han som hade festen visste väl iochförsig vem grannen var. Efter ett tag kom hela den festen in i tvåan som vår fest var i, de drogs till bjud-ölen som myror till socker… Så 19-åringarna (stilenligt med mössor på och med rejält häng i byxorna för gossarna) hängde alla i soffan och drack öl. Sen när mängden tomma ölflaskor ökat började en 19-åring hångla med en annan 19-åring, och en annan 19-åring hånglade med någon annan 19-åring där i soffan i mitten av rummet. Sen gick nån av de som hånglat hem och då hånglade den som var kvar med någon annan 19-åring, och så fortsatte det… Hångel utan krångel – hrm, så höll folk sääääkert inte på på fester då man själv var 19 :-p – dagens ungdomar alltså 😉 .
Så nu fick jag känna mig lite äldre och mogen igen, hehe! Efter att varit iväg på en resa där genomsnittsåldern för övriga låg runt 50, och där jag var ganska ensam av att hålla på att skicka mms, blogga, prata om datorspel/facebook/youtube/msn/PS3 etc. så kände jag mig aningen som en fjortis, men nu är jag nog tillbaks att känna mig i min riktiga ålder.
Nog bra, då kanske jag skulle kunna vara ansvarsfull nog att städa lägenheten, hrmmm..

Jo, förresten, skulle ju visa hur lösögonfransarna blev – syntes inte så bra på de förra bilderna. Efter mycket svordomar så kom de tillslut på och satt på hur bra som helst hela kvällen, så kan ändå rekommenderas!

Här är en extrem närbild:

This entry was posted in November 2008 and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *