Baj baj huvudvärk?

Jag har – som jag gnällt om ibland – huvudvärk nästan på varenda dag. Det är inte jättetrevligt precis. Typen av huvudvärk pekade på att det kunde bero på att mina käkar har något fuffens för sig. Nu har jag varit hos tandläkare och fått detta undersökt, och jag var helt bisarrt spänd och öm på varenda punkt som hade med käkmuskulaturen att göra. Så om några veckor har jag en bettskena och förhoppningsvis ingen huvudvärk och bättre humör 🙂 .

Tandläkaren sa också att jag inte fick tugga tuggummi, buhuuuu ;-( . Men men, ett liv utan huvudvärk känns så lockande att det kan jag ta.

Yeeee, nu är jag rätt trött på att ha ont i knän, käkar, huvud, bihålor, rygg etc. Känner mig som en 79-åring istället för 29-åring med alla besök hos tandläkare, läkare, sjukgymnast, kiropraktor etc :-p . Plus att jag återigen styrketränat benen och har extrem träningsvärk så jag knappt kan gå :-p .

11338358_galJag 79 år?

Men nästa besök jag har inbokat är hos hudterapeut, vilket nuförtiden inte längre är för att få bort skavanker och onda saker utan bara är för att det är skönt och lyxigt – tackar Diane så mycket för det 🙂 .

This entry was posted in 2009, September 2009. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *