Trevlig Tisdag

Efter Mosiga Måndag så kom det faktiskt en riktigt Trevlig Tisdag 🙂 !
Kan vara så att min 2,5 timmars måndags-tupplur (i sängen och inte i soffan för ovanlighetens skull!) hjälpte mig för på tisdagen kände jag mig piggare!
På morgonen var jag hos läkaren med mitt knä, som varit skadat från och till i 15 år, och som jag nu gett upp hoppet att ”det nog ska gå över någon gång”. Men han sa att det går att åtgärda om det var vad han trodde det var och att det skulle kollas närmre på med magnetröntgen. Så nu har jag hopp igen över att få ett normalt knä 🙂 .
Jobbdagen var bra och gick verkligen undan, fick gjort mycket och fick in en massa administrativa papper (i sista minuten…) som gör att decemberlönen blir lite större än en vanlig lön, inte helt fel timing…
Sen fick vi en mycket god tårta på jobbet, med hallon, blåbär och jordgubbar, som även jag som inte är så förtjust i tårtor tyckte var supergod (grattis på 10-årsdagen Region Skåne som bjöd på tårtan…).
När jag kom hem gick vi ut och fikade, drack en supergod chai latte och åt mycket mumsig mat. Efter det gick vi en timmes promenad, genom parken och ut på Ribban. Fanns knappt någon belysning på den vägen så kändes som man var någon helt annanstans än i en stor stad, mötte inte en människa, och det var rofyllt och väldigt, väldigt vackert med snö, mörker och stjärnhimmel. En riktigt skön känsla! Och att se och höra hav i mörkret är härligt, och får mig att tänka på Karibien 🙂 .
Sen var det dags för Bondfilm! Tyckte den var riktigt bra, och det fanns få människor i biosalongen (stora Royal) så man slapp skrikiga tonåringar och människor som skymde synen. Plus då mumsig saltlakrits till detta (mycket god mat/snask idag…)
Så känner mig helt enkelt på bra humör en tisdag! Kanske är det ändå så att man lärt sig uppskatta vardagen mycket mer efter 3 veckor fritids-löst liv i den karga miljön uppe i anderna, i nedgångna omgivningar, borta från det mesta av det som man tycker allra mest om i livet? Eller var det dödsångest-bilturerna som fick en att inse att man ska vara extra glad över att man faktiskt lever :-p ?

This entry was posted in November 2008 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Trevlig Tisdag

  1. Maria says:

    Trevlig Tisdag, trevligare Torsdag 😀

  2. Anna says:

    Låter jättehärligt! Särskilt skönt med ditt knä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *