1 års-dag

Kom idag att tänka på att denna blogg just har fyllt 1 år 🙂 . Nu har jag i och för sig använt den som reseblogg tidigare, men kontinuerligt har jag alltså skrivit i 1 år.

Anledningen till att jag började skriva var dels för att jag tycker om att dokumentera vad som händer, men mitt dagboks-skrivande hade gått lite segt den senaste tiden och jag behövde en ny form av dokumentation, och dels att nära och kära som är en bit bort skulle kunna kolla lite vad man pysslar med, om de skulle vara intresserade av det 🙂 . Plus att det kan vara bra att någon gång skriva något som är 1) på svenska 2) icke-vetenskapligt 😉 . Jag är medveten om att jag skriver mycket i talspråk som omväxling till skrivandet jag gör på jobbet 😉 . Som ytterligare kontrast så korrekturläser jag det inte heller lika noggrant som jag gör med mina artiklar på jobbet. Och så är jag en smiley-missbrukare, hihi 😉 .

Summa summarum tycker jag att det är kul och kreativt att skriva.  Man får många nya tankar och idéer och lär sig en hel del, samt att jag som sagt tycker om att dokumentera saker.

birthdaycake1

This entry was posted in 2009, Oktober 2009. Bookmark the permalink.

4 Responses to 1 års-dag

  1. maria says:

    GRATTIS bloggen!!

  2. Karin says:

    Hihi, kanske man nu kan fuska till sig en anledning att mumsa tårta ikväll? Eller kanske sushi och vin? 🙂 . Hehe

  3. Päronet says:

    Jaja jag säger som ett äldre par sa till Sven Delblanc när han kommenterade kritikerna uppfattning om hans senaste bok ” Mor och jag tycker Du skall skriva som Du gör och ge fan i vad de där med åsikter tycker.”
    Tycker vi oxå om nu någon har en annan åsikt.

    Och visst är skrivandet en tankegenomgångens tunnel, där mycket kan bli kreativt tvättat och i ny förklädnad komma ut i dagsljuset. Och som vi tycker är intressant och roligt att ta del av.

    Pärona

  4. Karolina says:

    Låter ungefär som samma anledningar till att jag bloggar. 🙂

    Jag avskydde förresten smileysar för ett par år sedan, fullständigt hatade dem, men har blivit mer liberal med tiden (som med det mesta). De är ju faktiskt rätt bra för att folk ska förstå tonen.

    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *