Onsdag 20 Juni

Vaknade kl 6, inte så illa då jag annars hade trott jag skulle vakna mitt i natten helt utvilad..Nu verkar jag ju ha samma dygnsrytm som jag hade innan jag kom hem från St Lucia som dygnsrytmen inte riktigt återhämtat sig från..(fast sena kvällar på jullov och vårens ledigheter har ju inte direkt hjälpt till att återställa den…). Tog bussen kl 7 in till downtown. Kollade den välkända fisk-marknaden, och min vana trogen då jag kommer till nya ställen vid havet skulle jag gå strandpromenaden. Jag insåg dock sen att i just dom omgivningarna så fanns det ingen vidare strandpromenad, var mest lasthamn.

Gick in till stan och kollade häftiga byggnader. Kom även till ett stort pharmacy, där jag hade kunnat bli hängande hur länge som helst, de hade massor med skoj grejjor!

På eftermiddagen började kursen. Hade fått en jättestor bibba med papper för den första kursen. Kursen var riktigt bra, över förväntan. Jag trodde att den första kursen skulle vara den som var minst relevant för mig, men det var intressant och jag förstod ALLT idag ;-). Lärarna verkade vara lustiga filurer som skämtade och skrattade hela tiden. Den ena hade shorts och sandaler så det där med att amerikaner klär sig snyggt på jobbet såg jag varken hos dom eller dom andra som gick kursen..men visst, universitet är universitet…

Handlat igen, tyvvär funkade inte det trådlösa på mitt rum så sitter utomhus och skriver (det är vaaarmt idag)..

Imorgon är det kurs 8.30 till 5.

This entry was posted in Seattle, USA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *