Otippad vinnare

Har inte kunnat missa tävlingen som gick på www.raddajulen.nu, där man skulle rösta på vilken bit i Alladin-asken som ska ha en säker plats, eftersom en ska elimineras. Jag är inte jätteförtjust i just den sortens choklad, men visst har en hel del Alladin-praliner slunkit ner i yngre åldrar…

Såg i tidningen idag att ägglikören fick minst röster och således ska försvinna, vilket ju inte var jätteförvånande. Vad jag tyckte var lite mer förvånande var att körsbärslikör var mest populär. Que? Det har varit den som legat sist kvar i asken hos alla sällskap som jag ätit Alladin ihop med. Själv gillar jag den inte, men å andra sidan brukar jag aldrig tycka som alla andra :-p.

Kanske är det ett fenomen liknande det man brukar se på t.ex. TV-omröstningar, att folk röstar på den som de inte vill ska åka ut istället för den de gillar bäst. Ibland händer det ju att förhandsfavoriter åker ut i olika typer av omröstningar  p.g.a detta (även om det nog inte gäller för just ägglikören).

Jag var tydligen lika hopplöst ouppdaterad på Alladin-askens innehåll som jag är t.ex. på mode och diverse skvaller :-p. Såg nu att min barndomsfavorit Noisette försvunnit, och även fransk nougat som jag tyckte var god. Vi fick precis hem ett presentkort på en Alladin-ask, kanske jag skulle utnyttja det och uppdatera mig lite 😉 .

Alladinopen2_492838b

This entry was posted in 2009, December 2009. Bookmark the permalink.

4 Responses to Otippad vinnare

  1. Maria says:

    jag kan inte heller förstå att körbärslikören skulle vinna.. den är värst.. måste vara ngt fel i omröstningen. den m nöt i är god, oj nu blev jag sugen

  2. Karin says:

    Ja, skulle man välja den värsta hade jag nog röstat på körsbärslikören. Kanske missförstod folk röstningen :-p ?
    Sorry för att gjort dig sugen 😉 . En Alladin ska införskaffas här om en liten, liten stund 😀

  3. Jenny says:

    Oooo vad jag gillar din nya juliga layout :), gör att julkänslan tränger sig på….

  4. Karin says:

    🙂 Jag hade helt glömt bort att jag hade en jul-layout i byrålådan, men tur jag kom på det innan jul 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *