Välkommen 2010

Jag älskar verkligen nyår – det är min favorithelg. Årets firande var verkligen super och det var extra härligt att sparka iväg 2009 som ju inte direkt varit det bästa året.

2010 påbörjas på lugnast tänkbara sätt, då jag blivit varse om att även jag kan bli bakis :-p . Jag blir väldigt sällan bakis, men nu påbörjar jag ju året då jag fyller 30, så då dyker kanske sådana ålderstecken upp 😉 . Jag lämnade sängen klockan 12, har nog aldrig hänt förut! Dessutom har jag nog legat lite konstigt för min vänstra arm är helt trasig – det har den iofs varit i några månader men nu är den helt ur funktion…

Så med detta hälsoläget idag så tänker jag med gott samvete spendera dagen i schäslongen och kolla på film 🙂 . Maken håller helt med om att detta är en bra sysselsättning för dagen 😉 .

This entry was posted in 2010, Januari 2010. Bookmark the permalink.

4 Responses to Välkommen 2010

  1. Päronet says:

    Hööö,hööö.

    Ja förhöjd livsglädje av olika slag i samband med vätskekompensation kan ställa till efterhängande obehag. Men det går över.

    Gammalt, gott recept för detta.

    Käka en salt sill. (Stekt, salt sill var alltid måndagsmat till sjöss förr i tiden).
    Själv käkade jag en i går(inte i förebyggande syfte) och i dag blir det två. En skiva knäckebröd, smör, lite majonäs, lökringar, och en halv,urbenad,salt sill. Njutningen går inte att beskriva, måste upplevas. God fortsättning på er.
    Gamle

  2. Karin says:

    Haha, jag tycker den kuren snarare verkar göra en mer illamående 😉 .
    God fortsättning 🙂

  3. Anna says:

    Stackare att du redan börjar uppleva ålderskrämpor. 🙂 Skön iaf att de är av det övergående slaget! 😀

  4. Karin says:

    Jo, både bakfyllan och arm-ont är borta nu 🙂 . Återstår bara att ta itu med den förvridna dygnsrytmen (fast det känns ju inte åldesrelaterat, snarare tvärtom) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *