2010

Då har 2010 kickat igång så smått. Hitintills har året inte imponerat så mycket då det bl.a. bjudit på den mesta bakisdagen på evigheter (nej, SÅ mycket festande var det inte på nyårsafton), att Jimmys dator gått sönder (vilket gjort att han mest fått mecka med den istället för några roligare aktiviteter, plus att det blir dyyyrt) och att jag slagit det inte så åtråvärda personliga rekordet i kroppsvikt (well, det har ju varit jul…).

Men men, det är ju 362 dagar kvar 🙂 . Och förutom de här missräkningarna har de 3 dagarna som gått varit mycket trevliga. Skööönt med lite ledighet och softande.

Som alltid så gjorde en liten grovplanering av året på nyårsafton. Detaljplanera saker går ju knappast (speciellt inte år), men här är i alla fall lite som vi vill/bör göra 2010!

– Vi kommer nog lägga ner mycket tid och energi på våra jobb;  jag har min avhandling att skriva på och Jimmy har fått en ny sorts projektledarroll.

-Vi är som vanligt rese-sugna, dock går det nog inte att göra jättemånga och långa resor i år. Men vi ska på en lång-weekend i Paris till våren (som jag fick av Jimmy i födelsedagspresent 2008 och som vi fortfarande inte åkt på…), och en tur norrut ska vi iväg på redan denna månad 🙂 . Sen blir det förhoppningsvis en del småutflykter, bl.a. med cykel. En solsemester då vi har vår bröllopsdag hade varit härligt men känns lite osäkert hur det är med jobb och så då, så det får vi nog boka med rätt kort varsel om det skulle funka.

– Kanske kanske köpa bil – men antagligen inte. Men vi har i alla fall ställt oss i kö för en parkeringsplats.

– Sen har jag ju klassikern som jag kör varje år: att jag ska komma i bra halvmaraton/långcyklings/jeans-form, men med tanke på att mitt knä har satt p för detta de senaste åren så är det osäkert. Men om knäet är snällt så blir det många cykelrundor!

Ja, just det ja, sen fyller jag ju 30 vilket jag nästan höll på att glömma. Men det infaller nog mitt i det mest intensiva avhandlingsskrivandet, så kommer nog inte fira det på något speciellt sätt- räcker med att ha disputationsfesten att fixa…

Paris i år 🙂

This entry was posted in 2010, Januari 2010. Bookmark the permalink.

One Response to 2010

  1. Maken says:

    Vi får se om vyn blir lika bra som ovan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *