Ny bantningsmetod?

Idag hade jag ett helt eget kontor. Inget ont om mina rumskompisar, men jag jobbar så mycket bättre i ensamhet. Så därför passade jag på att skriva lite på min avhandling. Det är så himla skoj (faktiskt! Tycker jag nu i alla fall), så därför så glömde jag helt bort att luncha och kom inte på att jag var hungrig förrän vid halv 3-tiden, efter att ha avbrutits ur min trans av min handledare som jag skulle skriva ett brev ihop med.

Kanske man ska ditcha nyttig mat och asketiskt leverne för att komma i form, och istället skriva på sin avhandling och bli slimmad 😉 ? Om man nu reagerar på detta viset, har hört exempel både på folk som gått upp och som gått ner av att skriva avhandling. Men men, det viktigaste är så klart att avhandlingen bli bra, men trevliga bieffekter säger man ju inte nej till 😉 .

Lagom till jul hade man då kanske haft figur till att springa omkring så här 😉 ? Skämt å sido, hade aldrig spökat ut mig i något sånt. Sen går man ju inte ner i vikt av att ha en rubbad måltidsordning heller, men tanken är ju god.

This entry was posted in 2010, Januari 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *