Tvättidioter

Arrrrrr, jag blir helt galen på idioterna som jag delar tvätt-stuga med!

Idag hade jag planerat mina tvättar så de skulle hinna bli klara tills jag ska iväg senare ikvällen. Så när jag ska fylla sista tvättmaskinen är det som vanligt någon idiot som trott att det var meningen att man skulle fylla hela behållaren med tvättmedel, så kvar är en stor stenhård klump av ett antal deciliter tvättmedel som inte går att få bort och som täcker hela skåran där tvättmedlet åker ner i tvättmaskinen. Följdaktligen går det inte att använda den tvättmaskinen (går inte ens att få bort det med hammare, jag har försökt…).

Det här händer hela tiden… Jag blir så less, för tvätten tar mycket längre tid då man inte kan använda den maskinen. Hur korkade är folk egentligen – hur svårt kan det vara att läsa dosering på tvättmedelspaket?

Känns lite surt att köpa en tvättmaskin bara för att de man delar tvättmaskin med är idioter (och då har jag ändå inte nämnt att de aldrig städar efter sig :-p ).

Gaaaaaaah, vilken massiv mängd irritationsmoment som kommit upp de senaste två dagarna – irritationsmoment kan verkligen klumpa sig, och då blir irritationen exponentiellt större för varje irritationsmoment :-p.

Thank god it’s friday (snart).

This entry was posted in 2010, Januari 2010. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tvättidioter

  1. Päronet says:

    Tvätt ? Löses ganska lätt! Köp en 4 kg maskin och sätt i badrummet.
    Päronet

  2. Karin says:

    Inte en chans att en sån får plats i något av badrummen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *