OS

Så har vinter-OS börjat. Jag är egentligen inget större fan av vinter-OS, men i år ska jag se en del eftersom det är i Vancouver. Vancouver har jag länge varit sugen på att åka till. Det ligger ju nära Seattle, som jag verkligen tycker om, och verkar vara likt på många sätt. Sen är det ju ett plus att det ligger i Kanada istället för USA, Kanada verkar vara trevligare som land. Men det dröjer nog ett tag tills jag kommer dit, så får nöja mig med TV så länge. Men det jag har sett på TV nu gör mig väääldigt sugen på att åka dit, ser supermysigt ut 🙂 . Var en mycket fin invigning också.

This entry was posted in 2009, Februari 2009. Bookmark the permalink.

2 Responses to OS

  1. May we use your photo to promote UBC? It is spectacular. Thanks for your consideration.

  2. Karin says:

    I just took it from Wikipedia so that is probably free for you to use 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *