En tur på stan

Efter att hängt i lägenheten i många dagar i sträck så insisterade jag för ovanlighetens skull att i skulle ta oss ut på stan på en lördag.

Blev en sväng om Akademibokhandeln, där jag inhandlade fyra pocketböcker. Jag borde egentligen läsa ut alla olästa pocketböcker jag har hemma först, men men… Akademibokhandelns erbjudande “Köp 4 betala för 3” har använts flitigt av mig — känns liksom inte lönt att köpa ett mindre antal.

Vidare passerade vi Systemet och inhandlade ett antal olika sorters öl. Efter att jag hade inhandlat den grekiska ölen Mythos till Jimmy så kom vi på att det var väldigt länge sedan vi inhandlade öl. Tror inte jag inmundigat någon öl detta årtiondet 😉 . Brukar f.ö. alltid inhandla lokal öl som present till maken då jag är utomlands. En hel del av de som jag köpt finns säkert på Systemet, men i alla fall en del av dessa är inte bryggda i landet de kommer från. T.ex. är Budweiser som är gjord i USA godare än den som är gjord i England och som säljs på Systemet (jag vet, det där lät öl-snobbigt 😉 ).

Tog en lång fikapaus på Espresso house. Blev en kaffe latte för mig, nog den första det här årtiondet för mig också. Vidare delade vi på dessa smaskiga bakverk:

Chokladboll, chokladmousse och hallon/kardemumma-muffins. Chokladbollen var godast. Noterade att min magsäck/godis-tarm nog krymt efter magsjukan för jag orkade bara halva latten + en tredjedel av chokladbollen (samt litet smakprov av de andra två bakverken). Inget ont som inte har något gott med sig 😉

This entry was posted in 2010, Mars 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *