Infoletande

På sistone har jag sysslat med massvis av letande av information på jobbtid, dels för nya artiklar och dels beroende på att det snart är slutseminarium och avhandlingsskrivande, så jag känner att jag måste få rätt på oklarheter i avhandlingen.

Det har även blivit jättemycket informationsletande på fritiden. Mest om saker som i slutändan är roliga, men som tar en himla tid att hitta info om (eller så är jag lite perfektionist…). En massa saker som behövs kollas upp har klumpat ihop sig nu, så det känns som jag inte gjort så mycket annat på fritiden än sitter vid datorn och letar info :p . Tur man inte kör på modem längre…

Senaste grejen som jag har börjat kolla upp är lokal för disputationsfest. Det där är en hel djungel… Festfixeri tycker jag är sjukt stressande (lyxproblem, jag vet) och det är verkligen inte min grej. Tycker att avhandlingsskrivandet känns som en enklare bit än festfixandet :p. Men jag tror det känns bättre då man väl hittat och bokat en lokal som passar.

This entry was posted in 2010, April 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Infoletande

  1. Jenny says:

    Är det i Lund eller Malmö du letar lokal?
    Jag var förra veckan på bröllop i Estniska huset, som ligger vid Clemenstorget i Lund, himla trevlig lokal faktiskt, kanske kan vara ngt!?

  2. Karin says:

    Tänkte först kolla om jag hittar något bra i Malmö, men annars ska jag kolla i Lund också! Tackar för tipset – tror att jag har varit där för längesen, är det den jag tänker på så var det en mkt trevlig lokal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *