Rom i höst

Tjohooo, nu har vi bokat en resa till Rom i höst 😀 !

Finns många anledningar till att vi ska till Rom. Huvudanledningen till att resan bokades är att vi ska fira min 30-årsdag som infaller under resans gång. En annan sak som jag kallt räknar med att fira är faktumet att jag då kommer att ha skrivit klart min avhandling. Notera dock att ordet jag är understruket, kan tänka mig att externa faktorer kan dra ut på tiden så det är inte 100 att det är klart (men tryckningen är bokad 10 dagar efter vi kommer hem), men det hade varit skönt om det var det! Ytterligare en anledning att åka till Rom är att jag blev väldigt inspirerad att åka dit efter att ha varit i Aten, och Rom är en av de “stora” huvudstäder i Europa som jag fortfarande inte har varit i. Plus att både jag och maken älskar pasta, pizza och parmaskinka 🙂 (och italiensk glass och italienskt vin och..ja, ni har nog fattat) !

Ah, ser verkligen fram emot det 🙂 .

This entry was posted in 2010, April 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rom i höst

  1. Anna says:

    Låter så himla härligt! Jag är superavundsjuk! Har bara varit i Rom en gång som vuxen och det var en jobbresa på vilken jag kände att det helt klart är en stad man ska besöka med sin älskling!

  2. Karin says:

    Ja det ska bli riktigt härligt 🙂 Blir både Paris och Rom i år så få se vilken av dom som är den mest romantiska staden 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *