Maj och mani

Så har vi kommit in i månaden maj – som varje år vinner pris som årets mest intensiva månad. Kommer nog bli bland dom mest intensiva i år också.  Är en regnig 1:a maj här på landet – jag tycker det känns som om det är en statistiskt signifikant skillnad mellan vädret på vardagar och helger :p .

Har som igår suttit med laptopen och skrivit på avhandlingen. Det har blivit en mani som inte går att koppla bort ifrån, har försökt att läsa “vanliga” böcker men det går inte att fokusera på dom. Nu har jag (preliminärt) även åtagit mig ett nytt (och kul) projekt där första delen (som kommer ta sin lilla tid…) ska vara klar samtidigt som avhandlingen ska lämnas in till tryck, så jag får nog skriva klart avhandlingen en del veckor tidigare än det var tänkt från början…

Men men, jag gillar att ha det intensivt då man får möjlighet till det och då det är kul arbetsuppgifter (som inte involverar labbande, och som helst involverar ensamarbete vid datorn :p). Jag insåg vid ganska ung ålder att det var mitt öde att bli workaholic 😉 , och förutom ett par ganska slöa år strax efter 20 så har jag uppfyllt det väl. Sen lyckades jag dessutom hitta en annan workaholic att gifta mig med – a perfect match 😉 .

Well, nog tur ändå att vi ska iväg till Paris snart så jag kan speeda ner lite…

This entry was posted in 2010, Maj 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *