Åska i luften och karusellhästar

Tog en morgonpromenad till Systrar och bröder, köpte deras supergoda bröd Speja plus två chokladbollar (min nya last). På vägen hem köpte jag en Lonely Planet guidebok över Rom (längtar!) samt vin. Kom till Hansacompagniet prick 10 då affärerna öppnade – det är väldigt skönt att bege sig ut i Malmö på helgen innan öppningsdags, lugnt och skönt, och just klockan 10 är det ju inte så mycket folk i butikerna heller.

Vädret kändes väldigt, väldigt klibbigt, och skulle inte förvåna mig om det blir åska idag efter de senaste dagarnas högst varierande väder. Himlen ser till vissa delar ut som på bilden nedan.

För övrigt tycker jag att karusellhästar är lite creepy. Antagligen beroende för att jag sett otaliga filmer/serier där det sker mord eller andra otrevliga saker runt karusellhästar (företrädelsevis på natten). Vet inte om det är så vanligt förekommande i filmer och serier egentligen, men jag har i alla fall sett ett antal med det temat. Då jag var liten gillade jag inte heller karusellhästar, tyckte att de var på tok för tradiga och sega. Så min relation till karusellhästar har alltid varit lite frostig. Det man har lite halv-knäpp relation till lägger man ju ofta märke till, och därför konstaterade jag att Paris är en ovanligt karusellhäst-tät stad. Jaja, alla har vi våra egenheter 😉 .

This entry was posted in 2010, Maj 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *