Göteborg

Då är det dags att åka till Götet idag, där jag ska besöka en stor genetik-konferens. Hoppas på att snappa upp en massa bra kunskap (extra motiverad då min opponent på disputationen är inom genetik-området…). Blir långa dagar – från 08.30 till 19.15, med de minst intressanta sakerna vid lunchtid. Men det ska bli intressant. Bl.a. ska nobelpristagarna från 2009 i medicin och 2008 och 2009 i kemi prata, vilket så klart ska bli intressant, men det roligaste är att se hur starstruck de andra professorerna blir av deras närvaro 😉 .

Ska bo precis vid Slottsskogen, vilket jag tycker verkar trevligt. Jag älskar parker och ska spana in pingvinerna som bor där. Sen hade jag tänkt jogga där också vilket hade varit härligt, speciellt då vädret ska bli fint – håll tummarna för min hals (och för att jag inte är helt slut på kvällarna)! Sen har jag mycket “vanligt” jobb att göra, så blir det någon fritid så ska det jobbas. Blir en intensiv vecka.

This entry was posted in 2010, Juni 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *