Mini-rummet

Då jag skulle boka rum för den här konferensen så sades det att jag skulle ta billigaste möjliga boende, och det gjorde jag. Jag  insåg att man inte fick så mycket yta för 350 kr/natt i rikets näst-största stad, men blev ändå lite paff då det jag såg då jag öppnade dörren var detta:

Ett fönsterlöst rum. Det till vänster är det enda det finns för att ha kläder i. Jag insåg ganska snabbt att det var lönlöst att försöka ha ordning här…

Dock blev jag glad då jag märkte att jag fick plats att sitta vid det utfällbara bordet under sängen. Det hade inte gått om jag varit lite längre och det hade varit lite meckigt ta upp och ner sängen med alla sängkläderna hela tiden… Fast på bilden nedan ser det ut att vara mer plats än det är.

Man kan ju också sitta och jobba (och blogga!) i sängen. Den är ca 1.5 m ovanför golvet. Man blir lite skraj att man ska trilla ner då det väl är sovdags, men helt ärligt är det ju lite knäppt – man trillar ju aldrig ur sin vanliga säng. Fast den hemma är iofs aaaaningen bredare.

Men men, det är lugnt att det är ett litet rum. Jag är ju borta på dagarna och på kvällarna sitter jag ju ändå bara vid datorn 🙂 . Och att bo precis vid Slottsskogen är inte helt fel 🙂 . Är en bit till konferensen, men jag har aldrig något emot att gå – i alla fall inte om det är fint väder. Vilket jag hoppas det blir eftersom jag inte packade ner ngt paraply…


5 Responses to “Mini-rummet”

 • Maria Says:

  Oj.. det var inte dåligt. Är det inte risk för klaustrofobi?

 • Karin Says:

  Jo ingen med klaustrofobi kan bo här! Nog inte heller nån som är för lång, tung eller orörlig. Och känns lite lustigt att inte ha fönster – solen skiner för fullt ute, och man har ingen aning om det.

 • Maken Says:

  Är det ett sådant rum vi får för 200$ / natt i NY? 😛

 • Anna Says:

  Usch, jag har bott i ett rum utan fönster en gång och jag kan lova ALDRIG IGEN! Måste dock säga att jag är imponerad över att du tar det så bra. 🙂

 • Karin Says:

  Maken: Antagligen…Kanske vi får prioritera att ha fönster?
  Anna: Jo det funkar eftersom jag ändå får rätt bra med solljus under dagarna. Men det känns skumt då man vaknar – man har ingen som helst aning vad klockan är.

Leave a Reply