Hemåt!

Nu ska jag snart bege mig söderut. Det ska bli skönt. Jag känner mig klar med Göteborg, konferensen och speciellt mitt rum :p . Mitt rum kallar jag skrubben, ett namn som egentligen redan var upptaget av rummet jag har på mitt jobb.

Konferensen har varit OK, men inte precis ett överflöd av presentationer där jag kunde knyta an till mitt forskningsområde. Och så var det som sagt mycket goda lunchmackor, mums! Fast nu ser jag fram emot lagad mat igen…

Och så har jag lärt mig hitta bättre i Göteborg och fattar lite bättre hur staden hänger ihop. Slottsskogen var ett mycket trevligt ställe att bo nära, en riktigt mysig park. Jag hälsade på knubbsälarna och pingvinerna där varje dag – härliga djur! Haga som jag passerade på vägen till konferensen tycker jag också är en mysig statsdel. Sen gick jag genom en allé hela vägen till Avenyn, och så en liten bit att gå till Svenska mässan – en trevlig gångväg med andra ord. Och så har jag fikat med min gamla högstadiekompis, trevligt!

Och så har jag jobbat en himla massa. Inklusive tiden på konferensen har det blivit minst 12 timmars jobb per dag, oftast mer. Men så fick jag också precis klart ett utkast på avhandlingen att skicka till min handledare 🙂 . Så nu vill jag snart ha semester. Ska hoppa av tåget hos päronen idag och ta en dags mini-semester på landet 🙂 .

Nu lämnar jag backiga Göteborg för att åka hem till Skåne igen. Mycket motion har det blivit!


2 Responses to “Hemåt!”

  • Anna Says:

    Du förtjänar en mini-semester efter att ha gjort klart ett utkast trots att du bodde i en skrubb! 🙂

  • Karin Says:

    Mmm, det tyckte jag med, men vad hittar jag i min mailbox precis nu om inte reviewer comments… Och de ska ju helst vara svarade på innan semestern om 1 vecka så mini-semestern får vara tills en annan gång…

Leave a Reply