Semester!!!

Nu är det semester, skönt! Blev dubbelt så lång jobbdag som jag tänkt mig från början, men nu är den i alla fall slut och det är semester!

Så här tidigt har jag nog aldrig tagit semester förr (förra året tog jag 2 v senare och förra igen 1 månad senare), men det hade inte riktigt gått ta det senare av många anledningar så detta känns perfekt 🙂 . Blir tyvärr även en ovanligt kort semester, men sen ska jag ju ha en del ledigt i September också då jag besöker Rom&Seychellerna, så det känns helt OK ändå.

Har varit så mycket att göra att vi inte ens hunnit planera semestern, mer än vår cykelsemester på 5–6 dagar, men det blir nog en lagom blandning av softande och aktiviteter, landet och staden.

Nu ska vi snart fira in semestern genom att öppna den traditionsenliga vita semesterboxen – dricker annars nästan bara vin på flaska men till semestern köper vi alltid en box, känns lite semester-igt. Vinet ska vi ha till en takeaway från det mumsiga Thai-stället i närheten. Den här gången ska det vara medium och inte starkt – man lär sig av sina misstag :p .

This entry was posted in 2010, Juli 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *