Nerd I am 2

Skrev i ett tidigare inlägg om jag var nerdig eller inte (som sagt så tycker jag nerdig är ett rätt bra ord 😉 ).

Som tidigare nämnts: vem vet svaret på saker bättre än internet 😉 ? Så jag gjorde ett nerd-test där. Jag blev en high-level nerd trots att jag inte tyckte jag svarat så nerdigt på många frågor! Testet:

http://www.nerdtests.com

Så nu manifesterar jag min nerdighet genom att sitta med min laptop i soffan medan THE SURPREME NERD GOD (enligt testet 😉 ) sitter bredvid mig och spelar på PS3an. Härliga lördagsförmiddag 🙂 !! Så jo, lite nerdiga är vi nog 😉 …

This entry was posted in December 2008, Lustig information and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to Nerd I am 2

 1. Maria says:

  hihi ok det kanske är bra att vara lite nördig? jag är visst cool, defintly not a nerd… fick 5% hur mkt fick ni?

 2. Karin says:

  hihi, jo 5% var väldigt o-nerdigt! Jag fick 84% och Jimmy 98% – riktiga übernerdar 😉 .

 3. Maria says:

  är det sant??? 98% hur är det möjligt? han måste ha nördat till sina svar lite…

 4. Karin says:

  Haha, nej jag satt bredvid och kan intyga att det stämde! 98% nerd är väldigt praktiskt att ha, speciellt då datorn krånglar 😉 .

 5. Maria says:

  Sant.. speciellt när man inte själv kan räkna ut att problemet är sladden som glappar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *