Vår bil

Ibland kan det gå snabbt! Idag åkte vi till Halmstad för att kolla på bilar, och kom hem som nya bilägare 🙂 . Bilen ska vi plocka upp nästa vecka, för vi hade turen att köpa en bil som precis skulle in på besiktning, så det ska säljaren fixa först.

Bilen vi köpte var en Audi A6 Avant från 2001 med inte alltför många mil körda. Den kändes bra att köra, inga skavanker vad vi märkte, skinnklädsel, dragkrok, stark motor, aircondition etc. Den var grå och såg ut såhär på ett ungefär:

Blev en lite större bil än planerat, fanns inte någon större tanke bakom detta men det är bra med lite space för att handla stora saker plus att det finns plats för hundbur någon gång framöver 🙂 . Och så känns det bra säkerhetsmässigt. Men jag får nog öva lite på parkering  :p .

This entry was posted in 2010, Juli 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Vår bil

  1. Maria says:

    GRATTIS till nya bilen!! Hade såklart hoppats på en Renault men Audi funkar oxå fint !

  2. Karin says:

    Tackar! 🙂

  3. Åh vad kul med ny bil!
    Det är ju bra då man nyss tagit körkort att ha daglig tillgång till bil så man håller bilkörande igång 😉

    /camilla

  4. Karin says:

    Jo, det känns himla kul att köpt bil – vi räknar dagarna tills vi kan hämta den! Visst är det bra att ha daglig tillgång till bil. Jag har inte haft det på många år så körvanan får nog dammas av, så det är bra att det finns en med färsk körvana 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *