Jobbelijobb

Så var jag tillbaks på jobbet igen. Eller egentligen inte eftersom jag har jobbat hemma. Men jag är tillbaks i jobbandet i vilket fall, och det har gått otippat bra. Fördelen med ha en relativt kort och ganska aktiv semester är att man inte går ner i slöfocksläge, så det gick i 110 från första jobbminuten, något som nog aldrig har hänt mig tidigare. Hade en viss ångest över att öppna mailen som har sovit ett tag, men det hade inte inkommit några viktiga mail som jag hade missat och ej heller några mail om att jag måste göra något annat än skriva på min avhandling, skööönt! Det finns en viss poäng i att ha semester samtidigt som alla andra…

Så nu har jag jobbat hemma från då jag vaknat tills Jimmy har kommit hem från jobbet (en naturlig brytpunkt, annars hade jag nog aldrig slutat). Eftersom det är en ganska stor diskrepans mellan tiden då jag och Jimmy vaknar och följdaktligen också mellan tiden då jag och Jimmy brukar sluta jobbet så har det blivit rätt långa dagar, men nu känns det som jag börjar få en bra struktur på avhandlingen så det finns hopp om att den kanske, kanske kan bli klar i bra tid 🙂 . Så jag fortsätter jobba på i 110, ivrigt springande mot hägringen om ett lugnare tempo då avhandlingen är färdigskriven 😉 .

This entry was posted in 2010, Juli 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *