30-årsdagen

Jag hade en underbar 30-årsdag 🙂 .

Samma klockslag som jag ploppade ut på för 30 år sen spenderade jag högt uppe i Colosseum, tittandes ut över denna historiska byggnad, i strålande solsken, kramandes min darling och tänkte att jag var väldigt nöjd med hur livet såg ut då jag fyllde 30 och blev lite rörd 😉 .Tur jag hade solglasögon på bilden :p .

Colosseum var förresten fantastiskt – som ett stort fan av filmen Gladiator är det extra kul att sett det på riktigt och lära sig en massa om dess, rätt bisarra, historia. Tyvärr var byggnaden inte i dess bästa form nu, men en uppfräschning var pågående. Sen vandrade vi runt på Palatinen och Forum Romanum – vackert och jag tycker det är en så speciell känsla att stå på historisk mark.

Efter detta gick vi till Torre Argentina Cat sanctuary, där sjuka, skadade och hemlösa katter togs om hand, vaccinerades, steriliserades och adopterades bort eller bodde kvar. Det fanns så mycket hjärta därinne, jag blev helt rörd! Gosade med en massa katter, de var så fina och kelna allihop. Han här hoppade upp i mitt knä så fort jag satte mig ner:

Och den här var en riktig kelen och leksen en.

Naaaaaaw – det är väl egentligen den enda grejjen jag saknar som 30-åring – en katt eller en hund. Men det kommer sen.

Efter detta var gick vi förbi Spanska trappan, och kollade på en vacker utsikt över Rom från utkanten av Villa Borghese. Bubbel på rummet och ett superbt restaurangbesök. Mumsig mat och mysig atmosfär.

Massor med antipasti!

Kyparna sjöng för mig och kom med tårta och bubbel – jag blev så paff att jag undrade om de hade gått till fel bord, men kom sen på att jag faktiskt fyllde år!

Efter det hängde vi lite i hotellbaren.

Sen fick jag min present – en riktig snygging vid namn Envy 😀 .

This entry was posted in 2010, Resebloggar, Rom, Italien, September 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *