Annorlunda

Många saker kändes mer eller mindre annorlunda idag.

– var tillbaka i hösten, känns som det varit sommar ett tag nu i och med de två täta resorna till varmare platser.

– var tillbaka på kontoret på jobbet, känns som ett tag sen.

– hade INTE en avhandling att skriva på, det känns verkligen som längesen sist. Det känns mycket konstigt, som om jag har bytt jobb :p .

– eftersom jag inte hade en avhandling att skriva på och nyss hade varit  på en relaxande resa hade jag en stressnivå som nästan var som hos normala människor, det var längesen.

-första turen med Ådi till jobbet (Jimmy körde). Det kändes verkligen jättekonstigt. Som att vi skulle på utflykt någonstans, men vi skulle ju bara till Lund.

-har bytt laptop som verkligen är annorlunda mot den förra trots att det är samma märke, och jag är lätt förvirrad över styrningen.

-har slutat använda glasögon utan har istället linser som jag inte använt i vardagslag på 5 år (anledning: jag var helt sjukt trött på flyget, och glömde att lägga glasögonen i glasögonfodralet då jag skulle sova under resan utan lade dom på den tomma stolen bredvid. När jag skulle lämna flyget så var jag fortfarande trött, och glömde att jag glömde lägga glasögonen i glasögonfodralet…Så glasögonen roar sig kanske på Seychellerna. Nåväl, de var ändå vansinnigt repiga innan så hade inte gått att använda så länge till, jag behövde väl en incentive till att skaffa nya). Hitintills har jag gått upp från soffan för att leta efter glasögonen ett antal gånger, för att sen komma på att de inte finns här. Linserna glömmer jag lätt ta av och vaknar med grus i ögonen.

This entry was posted in 2010, Oktober 2010. Bookmark the permalink.

4 Responses to Annorlunda

  1. Päronet says:

    Ombyte förnöjer säger ett gammalt ordspråk. Nya geografiska miljöer, gamla uppgifter avklarade samt “Face the Future”med orepade brillor kan ge nya perspektiv. Jomen

  2. Karin says:

    Så sant 🙂 !

  3. Anna says:

    Mina linser kan man ha i dygnet runt i upp till en vecka. Jätteskönt! Rekommenderas!! Helt utan grus i ögonen. 🙂

    http://www.lensway.se/product?prdgrp_id=100067&productType=LENS&productType=PRIVATE

  4. Karin says:

    Aha 🙂 , låter bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *