Höstigt

Höstig och dimmig morgon på landet.

Rätt så mysigt tycker jag! Känner inget vemod alls efter den svunna sommaren. Det kan ju iofs delvis bero på a) att jag besökt sommaren under totalt 2 veckor den senaste månaden eller b) att jag bara vill att det ska bli mitten av november snart…

Men visst, jag tycker om känslan av höst – inte bara för att jag är född på hösten, utan även för att jag är mer höst än sommar som person. Fast egentligen gillar jag alla årstider, förutom då de är i sin mest extrema form.

Har även precis bokat in ett snabb-besök till vintern i december, så om det inte skulle bli någon vinter härhemma så bör vi rimligen lite vinter under denna decemberhelg. Ska bli skoj – vid 30 års ålder kommer jag slutligen besöka en skidsemesterort (under vintertid). Dock inte för att åka skidor – det räcker bra för mig att vandra runt och dricka jägertee 😉 . Men kanske inte samtidigt.

This entry was posted in 2010, Oktober 2010. Bookmark the permalink.

2 Responses to Höstigt

  1. Anna says:

    Fast jag tycker nog att du ska prova på att åka skidor. Till och med jag tycker att det är jättekul! 🙂 Och så behöver man inte ha dåligt samvete sen när man sitter och smäller i sig wienerschnitzel! 😀

  2. Karin says:

    Jo, det hade varit skoj att testa skidor! Men då jag bara är i skidorten 1 dag blir det lite tajt med tid. Jag får väl vandra de 3000 meterna uppför Zugspitze istället så jag kan äta en wienerschnitzel med gott samvete 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *