Tomtenisse visar julklappar :-)

Julafton igår var supermysig 🙂  .

Efter julklapps-utdelningen visade det sig att våra tomtenissar förökat sig med en makalös takt, och tomte-beståndet här hemma har nu utökats med ungefär 100%.

Så nu tänkte nykomlingarna visa upp årets julklappar:

Tomten visar upp ett paket kanel-tuggummi från en bunte av fem stycken, han kan ju inte lukta illa då han delar ut klapparna.

Mobilen hade tydligen klagat på att den inte ville umgås med nycklarna då båda ligger i väskan. Tydligen var inte kavajfickorna förtjusta i nycklarna heller. Men efter att fått ett nyckelfodral så kan mobil och nycklar umgås igen 🙂 !

Tomten förevisar en hushållsvåg. Bra för att hålla vikten så att släden inte blir för tung.

Då Tomten väl är klar med julklapps-utdelningen så kan han relaxa med massor av böcker!

Och så fick han många lotter att skrapa, och pengarna gick till välgörande ändamål 🙂  .

Sen kan relaxandet fortsätta med lite Whiskey on the rocks i fåtöljen (de kalla stenarna var julklappen, han har redan en hel del whiskey att alternera mellan 🙂  )


Hårt arbete kräver också att man tar hand om sin kropp. Även om Tomten skulle behöva en klippning så är detta presentcheckar för ansiktsbehandlingar, men han har ju rätt stor näsa att klämma pormaskar ur.

Som fortsättning på “temat ta hand om sig själv” fick Tomten en massa badmys-grejjor (badolja, badkulor, doftljus). Kan behövas lite bad med det skägget!

Sen passade Tomten på att sno en present som den manliga delen av hushållet fick, så nu luktar han gott av Mexx after-shave!

En av de gamla tomtarna (hela 1 år gammal…) ville också vara med på kort, så han förevisar en julklapps-julblomma.

Tomten är nöjd och glad med julen! I morse åt han risgrynsgröt och idag ska han gå en promenad och besöka en vän på UMAS, umgås med nära och kära, äta julmat och leka med sina julklappar 🙂  .

This entry was posted in December 2008 and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Tomtenisse visar julklappar :-)

  1. Anna says:

    Du verkar ha fått en bra skörd! 🙂 God Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *