Bra med missförstånd ibland

Det blev lite missförstånd i kommunikationen mellan mig och min handledare tidigare. Jag trodde att jag skulle extrahera DNA från navelsträngar (äckligt, tar veckovis), men det visade sig att jag bara skulle pipettera navelsträngsblod i plattor (inte äckligt, tog totalt mindre än en jobbdag). Tjohoo 🙂 ! Nu hoppas jag min handledare förstod min missuppfattning – måste verkat lite konstigt då jag blev jättebutter över en dags pipettj0bb (som jag ju trodde var flera veckors jobb), ooops. Så nu sjönk min stressnivå som en sten 🙂 .

Fylla med bloooooood

This entry was posted in 2010, Oktober 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bra med missförstånd ibland

  1. Anna says:

    Och det allra bästa med det hela är att du kommer att ha tid att fika med mig även i fortsättningen! 😉

  2. Karin says:

    Precis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *