Bra med missförstånd ibland

2010,Oktober 2010 | Wednesday October 20 2010 19:09 | Comments (2) Tags:

Det blev lite missförstånd i kommunikationen mellan mig och min handledare tidigare. Jag trodde att jag skulle extrahera DNA från navelsträngar (äckligt, tar veckovis), men det visade sig att jag bara skulle pipettera navelsträngsblod i plattor (inte äckligt, tog totalt mindre än en jobbdag). Tjohoo 🙂 ! Nu hoppas jag min handledare förstod min missuppfattning – måste verkat lite konstigt då jag blev jättebutter över en dags pipettj0bb (som jag ju trodde var flera veckors jobb), ooops. Så nu sjönk min stressnivå som en sten 🙂 .

Fylla med bloooooood

2 Comments »

  1. Comment by Anna — October 20, 2010 @ 22:15

    Och det allra bästa med det hela är att du kommer att ha tid att fika med mig även i fortsättningen! 😉

  2. Comment by Karin — October 20, 2010 @ 22:19

    Precis 😉

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment