Takamaka bay rom

Hemma igen efter en trevlig liten jobbresa i vackra omgivningar med intressanta föreläsningar och god mat. Avnjuter en drink med Takamaka bay rom, som jag köpte på Seychellerna. Fantastisk rom! Jag är annars ingen extrem sprit-finsmakare, men efter detta kommer ju Bacardi att kännas lite torftigt… Synd den bara går att köpa på Seychellerna 🙁 . Men men, det var ändå värt allt problem att transportera flaskorna hem (blankt nej från tysk säkerhetsvakt i mellanlandningen, därmed incheckning av extrabagage i form av min kollegas handbagageväska, och sen en ganska sista-minuten-ankomst till gaten) för att få en så god caipirinha 😉 . Kanske rensar upp mitt halsont oxå.


2 Responses to “Takamaka bay rom”

 • Mats Ottosson Says:

  Hej Karin!
  Trevligt att läsa och se dina bilder från Seychellerna.Har själv besökt öarna 2 ggr.
  Senaste gången i april -10 ,då jag gifte mig
  på stranden i cote dor på Praslin.
  ( Hon kommer ifrån seychellerna )
  Jag tycker oxå om takamaka bay romen.
  har hittat en adress i schweitz.
  http://www.takamakabay.ch/lang1/shop.html

  Vänliga hälsningar Mats och Marie-Alice

 • Karin Says:

  Tackar för ett bra tips 🙂 !
  Seychellerna är så vackert 🙂

Leave a Reply