Börjar få det färdigfixat

Har varit mycket att göra och fixa de senaste månaderna, men nu känns det som rätt mycket börjar falla på plats. Avhandlingen har ju varit klar ett tag, och idag hade jag s.k. spikning av avhandlingen då man spikar upp den på en bräda som vi har på labbet, följt av fika-bjudande till labbet och kliniken. Tackar min mycket snälla mamma för hjälp med att göra ett stort antal äppelpajer – de blev mycket uppskattade 🙂 .

En annan sak som är avklarad idag är den sista reserv-osa dagen för disputationsfesten, så nu räknar jag med att de av kollegorna som inte svarat inte kommer, så nu får det vara sluttjatat om det. Men har blivit lite galen över att en hel del inte lämnar osa alls  – osa betyder ju att man ska svara om man kommer eller ej… Men men, nu vet jag vilka som kommer, bordsplaceringen är hyggligt klar, catering fixad, och jag har planerat vad jag kan för nu för festen, så det känns det som om festplaneringen kommit rätt långt också 🙂 . Och i helgen hann jag planera en hel del för vår Budapestresa. Ah, jag älskar känslan av att saker börjar bli färdigfixade 😀 . Lite kvar men snart “bara”själva disputationdagen kvar 😉 – och snart bara ett ensiffrigt antal dagar kvar till denna dag. Känns superskönt och läskigt på samma gång.

En äppelpaj, dock inte dagens (utan från vår cykelsemester 2009)

This entry was posted in 2010, November 2010. Bookmark the permalink.

2 Responses to Börjar få det färdigfixat

  1. Hej dr Karin 🙂

    Klart att vi skulle ha osat, klantigt! datum och dagar smälter verkligen samman här hemma,
    men hur som helst så är jag verkligen jätteglad för din skull. Du har lagt ned så mycket tid och energi för att du skall kunna stå där du är idag. Grattis!
    Vi kan tyvärr inte närvara men vi önskar dig all framgång och en fantastisk fest.

    kram kram

    Camilla, Micke, Alexander, Gabriel och Lucas

    Hälsa dr Jimmy engström 🙂

  2. Karin says:

    Hej Camilla! Tack så mkt för gratulationerna 🙂 ! Jag ska hälsa min herr (snart) doktor 😉 .
    Det är lugnt – osa-klagomålet var riktat till mina kollegor som bor i samma stad och inte till er som bor långt borta – förstår att det blivit ett jätteprojekt för er att åka iväg till detta. Passar på att tacka för senast också – vilka fina små gossar ni har 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *