Inställt flyg

Idag och på torsdag skulle jag på jobbmöte i Finland, men Finnair strejkar, så mötet blev flyttat till dagen efter en annan jobbresa under denna månad, och den andra jobbresan var desstom samtidigt som en disputations&disputationsfest som jag ville gå på. Hrm, varför klumpar alltid allting ihop sig?

Men vad som är bra är att jag nu kan vara hemma och ta hand om min lille sjukling. Känns bra att jag tog influensavaccinet som erbjöds på jobbet – var i första hand för att inte bli sjuk till disputationen, men eftersom jag (peppar peppar) inte alls blivit smittad av maken så misstänker jag att vaccinet gjort sitt jobb.

Min första visit i de tusen sjöarnas land får dröja lite.

This entry was posted in 2010, December 2010, Koupio, Finland, Resebloggar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Inställt flyg

  1. Päronet says:

    Se till att han inte begår hjältedådet att fara iväg på jobbet denna vecka. Efterslängarna kan bli besvärliga. Har inga goda råd som avhjälper eländet men kanske en toddy av och till gör det lite roligare. Hälsa från oss.
    Gamle.

  2. Karin says:

    Jag försöker hålla honom hemma, men han är en envis en! Så det kommer nog inte gå hela veckan. Men med tanke på att han ligger och sover på soffan nu behövs det nog ytterligare vilande.
    Han kan ju kanse ta lite Ardbeg ikväll, den borde ju ta död på det mesta :p .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *