Nya grannar

Uppenbarligen har vi nya grannar ovanpå oss. Jag vet inte vad de är för typer, men jag har noterat att de gillar att spela (DANG DANG DANG-) musik med en väldigt kraftig bas. Gärna klockan 3 på natten dag innan jobbdag.

Våra grannar i våningen ovanpå oss har varit följande: 1) 4 st 20-åriga killar som hade fest typ var helg 2) Ett par som faktiskt inte gjorde så mycket väsen av sig 3) Barnfamilj där ungarna gillade att slå saker på deras golv/vårt sovrumstak runt 5-tiden på morgonen och 4) De nya. Sen har vi ju de ständigt balkong-rökande grannarna under oss.

Jag var uppenbarligen en dålig granne i mitt förra liv eftersom min grann-karma är dålig. Nästa boende ska bli ett ödsligt beläget hus med närmsta grannar på behörigt avstånd. Men att flytta till hus känner jag mig inte sugen på nu, så för tillfället får jag nöja mig att plöja igenom hela apotekets öronproppsförråd. Jodå, jag vet att jag dessutom är väldigt ljudkänslig – är väldigt avis på de som inte är ljudkänsliga alls (och som fortfarande kan höra bra), vilken dröm…

This entry was posted in 2011, Januari 2011. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nya grannar

  1. Päronet says:

    Tja det är bara att lägga en lapp i brevlådan och påpeka vad som gäller om tystnad i huset.

    Päronet

  2. Karin says:

    Jo, det har jag ju gjort några gånger tidigare. Får hoppas att dessa lyssnar iaf.

  3. Karin says:

    Haha ja det hade nog funkat 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *