Fredag

Så har ytterligare en vecka rusat förbi och nu är det fredag! Ganska många av årets fredagar har sett likartade ut som den som jag planerar idag:

Dagen startar med buss till Lund, samma klockslag varje vecka. Första stoppet är löpmaskinen (alt SkiErg, roddmaskinen etc.) som jag sliter ut under en timme.

Sen är det dags för jobbets fredagsfrukost. Efter att tränat 1h på fastande mage brukar jag vara rätt hungrig och ta rätt så många mackor. Det älskar mina kollegor att kommentera, tror snart att halva avdelningen kommenterat mängden mackor jag äter… Bilden ovan har jag förresten snott från tasteline.se från detta recept. Hög svårigetsgrad på det receptet 😉 .

Jobbdagen tuffar på. Oftast upptäcker jag/chefen/någon annan något intressant/brådskande/något annat, varav jag upptäcker att klockan är lite för mycket lite för sent.

Men när jag väl upptäckt detta upptäcker jag också att soffan skriker på mig ända ifrån Malmö. Så då hoppar jag på bussen, och möter där oftast maken som nog också hörde soffan ropa.

På vägen hem köper vi en mycket mumsig sushiplatta från vårt favoritsushiställe.

Sushin får sällskap av vitt vin.

Sen är det soffa, TV och babbel. Och precis som under jobbdagen så upptäcker jag att klockan är lite för mycket lite för sent…

Snipp snapp snut, så var fredagen slut. Aj löv fridays.

This entry was posted in 2011, Mars 2011 and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fredag

  1. päronet says:

    En bra,händelsefylld beskrivning av den välstrukturerade vardag som avrundar arbetsveckan i soffan.

    Själv har vi jagat med snabeldraken,skrivit dagens elakhet på Facebook och nu är det tid för dagens promenad. Kvällen tillbringas i sällskap med pojkarna i Historieklubben och författaren Sören Sommélius då vi träffas hemma hos Johan,kvällens värd och matansvarige.

    Päronet

  2. Anna says:

    Mmm… sushin ser god ut! 🙂

  3. Karin says:

    Fader: Jodå, dagen blev ungefär som beskrivit, förutom att det blev saffranspannkaka till frukost (mums!) och indiskt till middag istället. Lät som trevliga fredagsplaner på landet också!
    Anna: Mmm, den är supermumsig! Hade jag inte redan köpt råvaror till kvällens middag hade jag velat ta en tur förbi sushistället…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *