Sep 18 2017

Födelsedagen

Det är många födelsedagar här under det andra halvåret, och nästa ut var min egen födelsedag. Jag har fortfarande inte uppnått en ålder där jag ogillar att fylla år, så jag såg fram emot denna dagen, speciellt eftersom jag blir så ompysslad av familjen då 🙂 . Killarna hade varit på en tur till Lund under veckan, där jag misstänkte att de fixade något. Men nu är Alfred så stor att han kan hålla en hemlis, så han berättade ingenting! Dagen innan födelsedagen så bakade maken bullar.

Dessa hade vi till en långfrukost på födelsedagsmorgonen. Alla var lediga då – Jimmy var ju pappaledig, jag hade en ledig dag, Alfreds förskola var stängd, och Viktor, ja han är ju alltid ledig detta året.

Killarna gillade maten. Så fort Viktor får syn på gurka så är det dock kört att få i honom något annat – precis som det var med storebror en gång i tiden.

Efter detta åkte vi till Fulltofta strövområde. Ett ställe som vi aldrig besökt men ofta pratat om att åka till.

Stor och liten ute och går.

Sen gick vi ut på en barnvagnsrunda på nästan 5 km. Alfred var jätteduktig och gick hela vägen utan att klaga. Ibland sprang han eller hjälpte till med vagnen.

Plockar björnbär, men det fanns inte så många.

Fika i lugn och ro…eller inte.

Fikadags igen, i cafeet. Viktor vill gärna äta med bestick.

Sen lekte de på Naturum.

Vi var iväg hela dagen, och plockade upp sushi på hemvägen, så det blev bubbel och sushi på kvällen.

Dagen efter gjorde Jimmy cheesecake som vi åt som födelsedagstårta, och sen fick jag presenter 🙂 .