TGIF

Äntligen fredag!

Har haft en ovanligt seg jobbvecka, vilket gör att semestern känns väääldigt långt borta. Vad jag gjort absolut mest av tiden denna jobbvecka är att maila folk med förfrågan om att hålla föreläsningar på kurser och seminarier jag anordnar, för att sedan mestadels få nekande svar, eller inga svar alls. Då jag inte fått några svar alls har jag fått maila eller ringa och tjata på dom, och då jag fått nekande svar har jag fått gå runt och fråga folk om de har några idéer på folk som kan prata, för att sen maila en ny omgång människor. Och sen har det även varit en massa annan administration att göra denna veckan, nästan alla veckans arbetstimmar, den ena administrativa grejen på den andra. SUCK! Är det detta som man har gått en fyraårig doktorsutbildning för att få göra?

Nåväl, man har sina sega veckor, och det kommer bli kul och lärorikt att hålla i kurs och seminarier sen, det är jag säker på. Veckan slutade ändå rätt bra då jag till slut fick några ja eller kanske som svar på mina mail 🙂 .

Det enda jag ska administrera nu är fredagskvällens sushi och vin-mys. Lite mer min typ av administration 😉 .

This entry was posted in 2011, September 2011 and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to TGIF

  1. Anna says:

    Usch, nu får jag superdåligt samvete för POP-föreläsningen… Hoppas att det ordnar sig med AG eller BJ, annars får vi se till att lösa det på något sätt! 🙂

  2. Karin says:

    Ah nej, ha inte det – jag fick ju lite dåligt samvete av att fråga dig som jag vet har mkt att göra i slutet av året ändå (+ att det var längesen du jobbade med det)! Och du svarade ju snabbt också 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *