New York!

Slutligen ska även jag och maken åka till New York 🙂 . Har precis bokat en resa över påsken, så det blir 4 dagar + 2 halvdagar i staden. Det visade sig även att SAS hade en nyårskampanj så vi kom undan med strax över 5000 per person för flyget.

Egentligen skulle vi inte alls resa till NY över påsken, utan vi skulle åka till London och Skottland med whiskeyprovning på Islay. Jag hade gjort en massa research för en sådan resa, men då vi väl skulle boka kände vi att vi var mer sugna på NY. Islayresan inkluderade 4 flyg, 1 tåg och 3 hotell, så NY resan var lite enklare att boka…

Sen är det även så att jag fick startpengar för en NY resa + guidebok av mina kollegor i disputationspresent, så då hade det ju varit bra att resa iväg innan det gått alltför lång tid 🙂 .

Nu ska jag leta upp något bra hotell också, men det lär ju finnas rätt många hotell. Har gjort research för detta lite tidigare – hade egentligen tänkt åka själv till NY förra året, i samband med min jobbresa till Kanada. Bangade dock detta i sista minuten eftersom Kanadaresan var lång som den var och det hade varit mkt roligare att åka ihop med maken vid ett senare tillfälle. Så här i efterhand var det nog bra att inte åka eftersom NY hade en riktig värmebölja med temperaturer på 35 grader vid just den tidpunkten :p .

Så det blir spännande att slutligen se NY 🙂 !

Update: Bokade hotell ganska snabbt – det blev detta. Härligt nerdigt tema med rummen, eller hur 😉 ?

This entry was posted in 2011, December 2011, New York, USA, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *