Vandring i bokskogen

Vi skulle iväg på lite ärenden idag, så tänkte att vi skulle passa på att gå en sväng i bokskogen i samband med att vi ändå körde ut ur Malmö. Dock blev det  en inte så liten sväng, eftersom vi gick vilse (Jimmys Gps pajjade och mitt lokalsinne är konstant ur funktion…). Men tillslut fick han rätt på Gps:en. Det blev väl en nätt promenad på sisådär 20 km. Men det var ett härligt promenadväder så det gjorde mig ingenting 🙂 . Tror nästan att jag kan vandra på hur länge som helst, så länge man har bra skor förstås.


2 Responses to “Vandring i bokskogen”

  • Maken Says:

    Vilse var väl lite att överdriva? Man kan ju alltid gå tillbaka samma väg man kom, även om det inte är lika kul 🙂

  • Päronet Says:

    Hmmm, kanske bra att ha den mentala kartanboken i trim vid utflykter. haa,haa.

    Päronet

Leave a Reply