Årets deppigaste dag?

Läste i tidningen att gårdagen (16 januari) skulle vara årets deppigaste dag. Well, det är ju inte direkt den mest lattjo tiden på året… Dessutom höll jag hela dagen (och kommer att göra i två dagar till antar jag) på med en arbetsuppgift, som varken har något att göra med mina kunskaper eller intressen (eller min karriär för den delen), och som hindrar mig att göra saker jag verkligen behöver. D.v.s. den ger mig inget mer än bitterhet. Samt en pms-släng på det :p.

Men men, jag beslutade mig för att bara släppa allt. Lämna min bitterhet, ta bussen hem vid 5 ihop med maken – istället för kl 7 som jag tänkt mig från början, köpa mumsig sushi och ta ett glas vin, och bara slöa, prata skit och se på TV hela kvällen. Skjuta fram nedplockandet av julsakerna igen. Lite dekadent för en måndag kanske, men hey, får ju skylla på att det var årets deppigaste dag :p . Ibland är det skönt att bara släppa allt 🙂 . Och det blev absolut inte årets deppigaste kväll iaf 😉 .

Testade ett nytt sushiställe – Sushido – i vår mission att äta oss igenom sushi-Malmö. Gott och generöst med ingefära!


2 Responses to “Årets deppigaste dag?”

  • Päronet Says:

    Ja för fan. Det är viktigt att vid rätt tillfälle koppla bort alla “måsten”. Och ej att förglömma dialektikens lagar kring motsatsernas samspel. Om man inte av och till har det “tradigt” ja då märker man ju inte när det är “ball”.

    Päronet

  • Maria Says:

    Jag bodde granne med Sushido i Malmö. Mkt gott!! sitter oxå med en onödig grej.. en manual som ingen kommer att läsa. !

Leave a Reply