Jetlag

Hrm, jag var så nöjd över att jag trodde mig ha besegrat jetlagen på denna resa. På vägen dit lyckades jag, men västerut brukar sällan vara så svårt att klara av. På vägen hemåt sov jag iaf hyggligt på flyget (ca 4h med ett antal mini-uppvak, helt ok för att vara flyg), kom hem 8 på morgonen på torsdagen, jobbade hemma utan att småsova, sov helt normalt till fredagen och var på jobbet med bra energi.

Men men, svårt att sova på fredagen, sov till halv 11 på lördagen (lääänge för att vara mig), frukost, sen sängen igen till halv 4. Det blev inte så mycket gjort denna lördagen…

Men man får passa på att sova då man kan :p ! Någon gång ska jag lyckas lura österut-jetlagen…

This entry was posted in 2012, April 2012, New York, USA, Resebloggar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *