Fredagskväll!

Nog för det har varit gött med många helgkvällar under semestern, men fredagskvällen efter en jobbvecka ger ändå  en speciell känsla. Denna fredagskväll skulle vi ha sushi, vilket inte är helt ovanligt för att vara våra fredagskvällar. Dock blev vi lite besvikna då “vårt” ställe var stängt. Men jag kollade på www.sushikartan.se och insåg att vi faktiskt har över 20 sushiställen inom ett promenadavstånd på 5-10 minuter! Så det blev sushi ändå, namnam. Gött att ha så många sushiställen så nära – det är nog lika bra att käka sushi ofta nu, för om vi väl flyttar lär det bli till en plats där det inte finns samma utbud på sushi.

sushi

This entry was posted in Januari 2009 and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Fredagskväll!

  1. Anna says:

    Kollade sushikartan och det fanns ett enda ställe i närheten av oss. Däremot finns det tydligen 9 badplatser. Men får vara glad för det lilla. 🙂

  2. Karin says:

    Precis 🙂 ! Jag får känslan av att närhet till sushiställen respektive badplatser är negativt korrelerade – jag har mycket sushiställen nära men inte 9 badplatser på så nära avstånd 😉 !

  3. Maria says:

    Tro mig, jag hade sushi begär i Torekov… lite jobbigt behöva KÖRA till Båstad för den sakens skull 😉 ät flera dagar i veckan så du tröttnar, tips..

  4. Karin says:

    Ja, är nog bäst att föräta sig, även om jag försökt den taktiken då det gäller godis och det inte riktigt funkat…
    Oj, är Båstad så urbant att de har sushiställe??
    Är extra imponerad om du dessutom körde själv dit, det hade jag fått vara VÄLDIGT sushisugen för att göra.

  5. Maria says:

    haha jag körde aldrig dit, så illa var det inte att behöva riskera livet för sushi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *